Vergaderen met een Activiteit

voor de maanden APRIL, MEI en JUNI 10 % korting op de zaalhuur en 5% korting op activiteiten

Vergader Breaks

VergaderenMeer, gelegen op een unieke locatie, biedt de perfecte gelegenheid om een korte pauze in te lassen tijdens vergaderingen of coachingssessies. Deze onderbrekingen zijn cruciaal voor het vernieuwen van energie en het verhogen van de effectiviteit van de bijeenkomst. Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt het idee dat een moment van ontspanning of teambuilding activiteiten de productiviteit en creativiteit kan stimuleren. Door even afstand te nemen van de werkzaamheden, kunnen deelnemers hun gedachten ordenen en met vernieuwde motivatie terugkeren naar de sessie.

 

. Bij VergaderenMeer hoeft zo'n pauze niet lang te zijn; er zijn al opties beschikbaar vanaf 20 minuten. Zo kunt u kiezen voor een zelfstandige boswandeling met een uitgestippelde route, die kan variëren van een korte tocht van 20 minuten tot een langere wandeling van anderhalf uur. Voor wie begeleiding wenst, is er de mogelijkheid om een wandeling onder leiding van een gids te maken, die 45 minuten tot anderhalf uur kan duren. Daarnaast biedt VergaderenMeer een meditatieloop aan, die 30 minuten of een uur duurt, om even helemaal tot rust te komen. Deze activiteiten zijn ontworpen om de geest te verfrissen en de productiviteit te verhogen, zodat u het maximale uit uw vergadering of sessie kunt halen.

  • Boswandeling zelfstandig met route mogelijk al vanaf slechts 20 minuten tot aan 1.5 uur
  • Begeleide wandeling vanaf 45 minuten tot 1.5 uur 
  • Meditatieloop 30 minuten of 1 uur

 

Team building

Het combineren van een zakelijke vergadering of meeting met een sportieve teambuilding activiteit is een uitstekende manier om de groepsdynamiek te verbeteren en het welzijn van het team te bevorderen. Vergader&Meer, prachtig gelegen aan het water, maakt deel uit van SUPschool SUP&Meer en biedt een unieke gelegenheid om het nuttige met het aangename te verenigen. Stand Up Paddling, of SUPPEN, is een toegankelijke watersport die zowel ontspannend als inspannend is, en geschikt is voor alle vaardigheidsniveaus. Ons SUP arrangement is beschikbaar vanaf een uur en biedt een perfecte onderbreking van de dagelijkse routine, waarbij uitleg en begeleiding worden verzorgd door ervaren instructeurs. Voor meer informatie over SUPPEN en om te reserveren, bezoek onze website op www.supenmeer.nl.

 

Voor degenen die liever droog blijven maar toch actief willen zijn, bieden wij Powerwalken aan. Dit is een energieke wandelactiviteit waarbij een stevig tempo wordt gecombineerd met bootcamp oefeningen. Het is een effectieve manier om de teamgeest te versterken en ervoor te zorgen dat iedereen vol energie en focus terugkeert naar de vergadering. Voor meer details over onze Powerwalken activiteiten en om uw ervaring te boeken, bezoek www.powerwalkenmeer.nl. Met deze activiteiten garanderen wij een productieve en energieke vergaderervaring die het team nog lang zal bijblijven.

  • Suppen 1.5 uur
  • Powerwalken 30 min -1 uur

Workshop

Gun uzelf een creatieve pauze tijdens de vergadering met onze workshop 'Parfum Maken'. Het is een unieke gelegenheid om samen met collega's de kunst van het parfum maken te ontdekken. Stelt u zich eens voor hoe bijzonder het is om een zelfgemaakt parfum te creëren dat u altijd zal herinneren aan deze speciale bijeenkomst. Onze workshop biedt niet alleen een verfrissende onderbreking, maar ook de kans om met een persoonlijk parfum naar huis te gaan dat echt de essentie van de dag vangt. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en biedt een fascinerende introductie tot de wereld van geuren. Voor meer informatie en een gedetailleerde uitleg over wat u kunt verwachten, bezoek onze website op www.parfummaken.nl

  • Workshop Parfum maken 1.5 uur

 

 

Kom genieten op deze  inspirerende vergaderlocatie

Onze activiteiten zijn zorgvuldig samengesteld om te zorgen voor een optimale balans tussen werk en ontspanning. Ze zijn niet alleen een manier om fysiek in beweging te komen, maar ook om mentaal een stap terug te doen en te reflecteren. Het is een investering in het welzijn van het team, wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten en een positievere werksfeer. VergaderenMeer streeft ernaar om een omgeving te bieden waarin zowel het individu als het team kunnen floreren. Door het aanbieden van deze korte, maar effectieve vergader-breaks, wordt er een fundament gelegd voor succesvolle en productieve bijeenkomsten. Het is een eenvoudige, maar krachtige manier om de dynamiek binnen een team te versterken en de creativiteit en samenwerking te stimuleren. Kies voor een vergader-break bij VergaderenMeer en ervaar zelf de voordelen van een goed getimede pauze.